En çok onların fotoğraflarına bakılıyor
Selfie bitti ‘wealthie’ başladı. En çok 'zenginlerin' fotoğraflarına bakılıyor.

Selfie bitti ‘wealthie’ başladı. En çok 'zenginlerin' fotoğraflarına bakılıyor. Bir internet sitesi, 2 bin genç kullanıcı üzerinde yaptığı araştırmada ilginç sonuçlar elde etti. En çok, zenginlik ve ihtişamı açık eden fotoğraflar çekiliyor ve ilgi görüyor. Yeni akımın adı ise 'wealthie'.

YENİ BİR PAZARLAMA STRATEJİSİ
New York merkezli teknoloji ve medya şirketi Quantum Networks'ün CEO'su Ari Zoldan, ‘wealthie’lerin ünlüler tarafından başlatılmış bir furya olduğuna dikkat çekti. ‘Gençler lüks markalarının gözünde etki yaratan bir kitle ve bu 'wealthie'ler genel pazarlama stratejilerinin bir parçası olacak’ diyor, Zoldan.ÇOĞUNLUĞUN DUVAR KAĞIDI BİLE SELFIE!
- Y kuşağı gençlerinin yüzde 33’ü sosyal medyada en çok kendi resimlerine bakıyor. Başkalarının resimlerine bakma oranı yüzde 31. - Eski sevgilinin resimlerine bakma oranı yüzde 11. - 18 ila 30 yaş arasındaki gençlerin yaklaşık yüzde 63'ü akıllı telefonlarında duvar kağıdı olarak selfie kullanıyor. - Memnun kalınan selfie’lerini başkalarına mesaj atanların oranı yüzde 94. - Katılımcıların yüzde 71’i selfie’lerine bakarak kendilerini mutlu hissediyor. Pişmanlık duyanların oranı ise yüzde 9. REUTERS
Bu yazı 3235 kez okundu
Yayınlanma Tarihi : 09 Eylül 2014 Salı, 06:00
Güncelleme Tarihi : 05 Eylül 2014 Cuma, 14:43