Hayatı hakkında hazırlanan bir film öncesinde konuşan dünyaca ünlü bilim adamı Stephen Hawking, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Hayatı hakkında hazırlanan bir film öncesinde konuşan dünyaca ünlü bilim adamı Stephen Hawking, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sorulan bir soru üzerine, beyni bir bilgisayar programına benzeten Hawking, teorik olarak, vücut olmadan da beynin işlevine devam edebileceğine inandığını ifade etti.
‘BİR PERİ MASALI’
Şu anki teknolojinin buna imkân sağlamaktan oldukça uzak olduğunu belirten Hawking, ölüm sonrası yaşamı ise ‘karanlıktan korkan insanlar için bir peri masalı’ olarak değerlendirdi.
Hawking’in hayatının anlatıldığı filmde, bilim adamının 21 yaşındayken motor nöron hastalığı teşhisi konulması ve 3 yıllık ömrünün kaldığının açıklanmasından sonra dünyanın en büyük bilim adamı olma yolunda yaşadıkları anlatılıyor.
MİLLİYET