Şiddet görmemek için hayatını değiştirecek
İzmir'deki aile mahkemesi, erkek arkadaşının şiddetinden korunmak için mahkemeye başvuran üniversite öğrencisi kadının "estetik ameliyatla fizyolojik görüntüsünün, kimlik bilgilerinin ve okulunun değiştirilmesine" karar verdi.

İzmir'deki aile mahkemesi, erkek arkadaşının şiddetinden korunmak için mahkemeye başvuran üniversite öğrencisi kadının "estetik ameliyatla fizyolojik görüntüsünün, kimlik bilgilerinin ve okulunun değiştirilmesine" karar verdi. Öğrencinin avukatı Mehmet Harun Elçi, müvekkilinin 2-3 yıldır erkek arkadaşı tarafından sürekli tehdit, baskı, hakaret ve şiddete maruz kaldığını anlattı.

"HAYATI DEĞİŞECEK"
Elçi, karar sonrası görüştüğü müvekkilinin memnuniyetini dile getirerek, "Yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirtti. Uzun bir süredir yaşadığı psikolojik ağırlık ve sıkıntılar son bulmuş olacak, o nedenle karardan son derece memnun. Hayatı değişecek" diye konuştu. A.A 04 Aralık 2014 Perşembe, 14:25
Bu yazı 3213 kez okundu