Deprem Travma Psikolojisi

Genç bir işadamı başarılı bir öğrenci

Üsküdar Üniversitesi Elektronörofizyoloji bölümü öğrencisi Taha Avcı, başarılı bir öğrenci olmanın yanında iyi bir de iş adamı.

Genç bir işadamı başarılı bir öğrenci

Üsküdar Üniversitesi Elektronörofizyoloji bölümü öğrencisi Taha Avcı, başarılı bir öğrenci olmanın yanında iyi bir de iş adamı.

Okuldan arta kalan zamanını işlerine ayıran Avcı, çeşitli devlet destekli projeleriyle şimdi limitet şirket olma yolunda ilerliyor. Avcı, tüm genç arkadaşlarını da girişimci ruhlarını açığa çıkarmaya davet ediyor… Bu yıl ilk öğrencilerine kapılarını aralayan Üsküdar Üniversitesi, başarılı öğrencileriyle dikkat çekiyor. Bunlardan biri de Sosyal Hizmetler Meslek Yüksek Okulu Elektronörofizyoloji Bölümü’nde okuyan Taha Avcı. Taha Avcı iki statüsüyle dikkat çekiyor. Kendisi iyi bir öğrenci olmakla birlikte genç ve başarılı bir iş adamı. Okumanın dışında hayatta da başarılı olmanın azmini taşıyan Avcı, okuldan arta kalan zamanında da ticaretle uğraşarak değerlendiriyor, para kazanıyor.

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİNİ TANIYIN

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ’NDEN HABERLER

Okulun yanında iş hayatına da atılan Avcı, devletin verdiği olanakları iyi kullanarak faaliyet gösterdiği iş yerini KOSGEP destek projesi ile daha da büyüttü. Şimdi Limitet Şirket olma yolunda hızla ilerliyor. Avcı, diploma sahibi olmanın bir altın bilezik olduğunu belirterek derslerin yanında iş hayatında da başarmanın ve kazanmanın kendini çok mutlu ettiğini belirtiyor. Derslerini ve işlerini aksatmadan yürüttüğünü vurgulayan Avcı, okulun kendisine yüksek bir motivasyon sağladığını sözlerine ekliyor. Üsküdar Üniversitesi Sosyal Hizmetler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülten Kaptan ile bir araya gelen Avcı’nın bu cesaretini kutlayan Kaptan, birçok öğrencinin bu şekilde başarılar gösterebileceğinin altını çiziyor, destekçisi olacağını belirtiyor. Taha Avcı ise tüm genç arkadaşlarını girişimci ruhlarını açığa çıkarmaya davet ediyor. Şaban Özdemir (NPGRUP)
Paylaş:



İlginizi Çekebilcek Diğer Yazılar
  • Üsküdar Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör oldu. Prof. Dr. Nazife Güngör, 14 Mart 2023'te yayımlanan Resmî Gazete kararına göre Üsk
  • Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik psikolojik destek buluşması g
  • Üsküdar Üniversitesi, 10 yıldan bu yana Pozitif Psikoloji dersleri veriyor.
  • Üsküdar Üniversitesi tarafından bu yıl “İyilik Bilimi / İyilikten Ne Doğar? & Deprem ve Travma Sonrası Büyüme” temasıyla düzenlenen 5. Uluslararası Po
  • “Gelecekte hayat kolaylaşabilir ancak insan kalmak çok kolay olmayabilir”
  • Üsküdar Üniversitesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresi, “İyilik Bilimi / İyilikten Ne Doğar? & Deprem ve T
  • Randevu Al