Deprem Travma Psikolojisi

Ateş 300 bin yıl önce de kullanılmış

Journal of Archaelogical Science dergisinde yayımlanan yeni bir araştırmanın sonuçları, tarih öncesi insanlar ateşi kullanıp kontrol edebilme yeteneğine sahip olduklarını ortaya koydu.

Ateş 300 bin yıl önce de kullanılmış

Journal of Archaelogical Science dergisinde yayımlanan yeni bir araştırmanın sonuçları, tarih öncesi insanlar ateşi kullanıp kontrol edebilme yeteneğine sahip olduklarını ortaya koydu.

atesİsrailli bilim insanları Tel Aviv’in 12 km doğusundaki arkeolojik alan Kesem mağarasında yaptıkları çalışma sonucunda ateşin 300 bin yıl önce de kullanıldığına dair kesin kanıtlar bulduklarını açıkladılar. REDORBIT  

Paylaş:



İlginizi Çekebilcek Diğer Yazılar
  • Trol nedir, kime denir? Anlayalım, öğrenelim, saptayalım, ayıklayalım ve tabii ki kurtulalım. Peki nasıl? İşte rehberiniz...
  • Bu depresyonun sıklığı %5-20 olarak bildiriliyor. Peki Postpartum depresyonu nedir? Kadınlar doğum sonrası ilk yıl içinde, psikiyatrik hastalıklar (an
  • Ağustos böceğinin ötüşü doğanın en hoş seslerinden biri olarak görülür. Bu böceğin sesi gizemli olduğu kadar yüksektir de.
  • Kirazın gut hastalığından kaynaklanan ağrıları dindirdiği bildirildi.
  • Cep telefonları ve diğer elektronik cihazların hassas elektronik sistemleri etkileyebileceği söyleniyor. Ama bunu kanıtlamak neden bu kadar zor?
  • Vişne nelere iyi geliyor?Kırmızı meyvelerden vişnenin ekşi tadının yanında çok tatlı, sağlığa yararlı etkileri var.
  • Randevu Al