Eşinin ölümünden sonra yaşadığı mucize

Bir insan acıyla mutluluğu aynı anda yaşayabilir mi? Courtney Hil, o beklemediği haberi aldığında bu iki duyguyu da yaşadı.

Courtney’in eşi Brian 2 Şubat’ta Oklahoma’da bir kamyon kazası geçirdi. O korkunç kazadan önce çift bir bebekleri olsun istiyordu.

Courtney, kazadan sonra hamile olduğunu öğrendi. Hastanede eşi Brian’ın elini tuttu ve uyandığında ona bu güzel haberi verdi. Ne yazık ki kısa bir süre sonra eşini kaybetti. İki hafta önce ise hayatını değiştirecek çok güzel bir haberle güne uyandı. Courtney üçüz bekliyordu! Çocukları tek başına büyütecekti. Ona, babalarının gülümsemesini hatırlatacak üç çocuk dünyaya getireceği için çok mutluydu.

Courtney’in babası Oscar Blomgren, damadının da hayatta olmasını ve çocuklarını görmesini çok istediğini dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Kızımı gördüğümde eşinin hayatta olmadığını bilmek beni üzüyor. Keşke o da çocuklarını görebilseydi. Kimbilir, belki görüyordur…”

DAILY NEWS

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:23 Mart 2016Yayınlanma Tarihi:19 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.