Bu hafta siz de farkına varın!

5-11 Ekim tarihleri arası Akıl Hastalıkları Farkındalık Haftası. Bu kapsamda internet üzerinden online olarak seminerler düzenleniyor.

5-11 Ekim tarihleri arası Akıl Hastalıkları Farkındalık Haftası. Bu kapsamda internet üzerinden online olarak seminerler düzenleniyor.

Akıl hastalıkları farkındalık haftası nedeniyle internet üzerinden online bir seminer düzenleniyor.apamanetal

APA'nın liderleri 9 Ekim Çarşamba günü yapılan seminerde açıklamalarda bulundu.

Apa Başkanı Paul Summergrad yaptığı konuşmada, ciddi akıl hastalığı olanların toplumla bütünleştirilmesi, uyum sağlaması konusunda bilgiler verdi.

Bu seminerde Dr. Summergrad  ve diğer konuşmacı Jeremy Lazarus ciddi akıl hastalığı olan kişilerin etkin bir biçimde davranışsal bakımlarıyla ilgili tartıştı.

APA'nın CEO'su , Tıbbi Yönetmeni Saul Levin ve diğer dört konuşmacı öğleden sonra yapılan başka bir seminere konuyla ilgili toplumsal organizasyonları temsilen katıldı.apamental

Saul Levin ve diğer konuşmcılar, yerel topluluklar ve Ulusal Halk Sağlığı grupları,  akıl hastalıklarının da diğer fiziksel hastalıklar gibi görülüp tedavi edilebileceği bir dünyanın oluşumu hakkında fikirlerini beyan ettiler.

9 Ekim'de Ulusal Depresyon Taraması günü de düzenlendi.

www.helpyourselfhelpothers.org. sitesinden halk, ruhsal sağlık taramasına çağrıldı.

 "Ortak Görüşü Ruh Sağlığı" günü için katılmak isteyenler daha detaylı bilgi ve kayıt olmak için...

https://attendee.gotowebinar.com/register/7578744895425267713

APA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:09 Ekim 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.