Sahibini kaybetmeyen saatler geliyor

Türk halkının 'Asker saati' olarak kolundan düşürmediği Casio dünyanın ilk radyo ve GPS dalgalarıyla kendini güncelleyen saatini Türkiye'de tanıttı.

Türk halkının 'Asker saati' olarak kolundan düşürmediği Casio dünyanın ilk radyo ve GPS dalgalarıyla kendini güncelleyen saatini Türkiye'de tanıttı. Dünya saat devi Casio'nun Türkiye pazarında satışına büyük önem verdiği yeni modellerinin birinden ilginç özellikleri ön plana çıkıyor.

sahibinitaniyansaatCasio’nun yeni ürünlerinin toplantısında konuşan Ersa Saat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergün, Casio’nun Türk halkının günlük hayatında yıllardır önemli bir yeri tuttuğunu belirterek, “Sünnet düğünlerinden nişan törenlerine, nikah masasından asker uğurlamasına kadar kolumuzdan hiç düşürmedik” dedi. 150 MİLYON ADET SATAN SAAT Casio 1980’li yıllarda geliştirdiği dünyanın ilk elektronik saati ile yakaladığı satış başarısına dikkat çeken Ergün, “Dünyanın en fazla satan saatini üreten Casio, 150 milyon adet satışla kırılması zor bir rekora imza attı.” diye konuştu.

DÜNYA VE TÜRK SAAT PAZARI HAREKETLİ Ergün Türk saat piyasasının dünyanın en hareketli mecrası olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘Dünya saat sektörü 60 milyar dolarlık bir pazara sahip. Casio’nun pazardaki payı 3.3 milyar dolar.

Türkiye pazarı; yıllık ithalat hacmi adet bazında 13.5 milyon adet. Tutar bazında 1 milyar dolar. 2015 SAAT YILI OLACAK Bu yıl Türkiye yeteri kadar büyümedi. Önümüzdeki yıl pazarın büyümesi, ülkenin büyümesiyle alakalı. Yüzde 4 beklendi var. Ama biz Ersa olarak  yüzde 10’un altına düşmeyiz. Piyasa çok dinamik. Burada tanıtmadığımız ama Pazar için çok yeni ürünlerimiz var. Rakip markalardan Pazar payı  alacağız. DHA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:11 Aralık 2014Yayınlanma Tarihi:13 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.