Haydi herkes kitap okumaya…

Mürekkep Kokan Eller Fikir Atölyesi’nin her cumartesi düzenlediği “Kitap Bizden Okuması Sizden” etkinliğinin bu haftaki konuğu “Hikayeler Hep Yarım” kitabının yazarı Uğur Canbolat…

Araştırma sonuçlarına göre Türkiye’de kitap okuma ayrılan günlük süre ortalama 1 dakika… Dünya kitap okuma sıralamasında ise Türkiye 86. sırada yer alıyor. Kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla çalışmalar yürüten Mürekkep Kokan Eller Fikir Atölyesi, yeni etkinlikleri ile yazarları okurlarla buluşturuyor. “Kitap Bizden Okuması Sizden” projesi kapsamında her cumartesi bir yazarla okurlar bir araya geliyor. 

Etkinlik kapsamında önce 10’ar kişilik gruplarla sesli okuma seansı düzenleniyor. Ardından yazar ile söyleşi gerçekleşiyor. Ortalama 100 kişinin katıldığı her etkinlik sonunda seçilen bazı okurlara kitap hediye edilirken tüm gelenlere “katılımcı belgesi” veriliyor.

Üçüncüsü gerçekleşecek etkinliğin bu haftaki konuğu “Hikayeler Hep Yarım” kitabının yazarı Uğur Canbolat…  Yazar ve TV Programcısı Uğur Canbolat'ın deneme türündeki son kitabı olan "Hikâyeler Hep Yarım"da, ihmal edilen ve sonradan yaşanamadığı için pişmanlık duyulan olgular, kronik nankörlük, yerindelik duygusu, doyurulmamış duygular, hayatta doz aşımları, geçmişe takılı kalma, insan psikolojisinde yaşanan iç savaşlar, nelerin yetimi olduğumuz gibi duygular şiirsel bir anlatımla aktarılıyor.

22 Ağustos Cumartesi günü Eyüp Caferpaşa Medresesi’nde saat 13:30’da TV programcısı -yazar Uğur Canbolat’ın katılımıyla gerçekleşecek etkinlik tüm kitap severlere açık…
Ayrıntılı Bilgi İçin; Mürekkep Kokan Eller Fikir Atölyesi / Yusuf Samet Çakır – 0535 854 04 61

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:18 Ağustos 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.