Yüksek lisans dersleri başlıyor

Uygulamalı psikoloji ve klinik psikolojide yüksek lisans dersleri başlıyor.

Uygulamalı psikoloji ve klinik psikolojide yüksek lisans dersleri başlıyor.

Türkiye’nin davranış sağlığı ve bilimlerinde ilk ve tek üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi’nde 2012-2013 eğitim yılı yüksek lisans dersleri 15 Ekim’de başlıyor.

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİNİ TANIYIN ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ’NDEN HABERLER

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi dekanı, Sosyal Bilimlere Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, uygulamalı psikoloji ve klinik psikoloji yüksek lisans programlarında derslerin 15 Ekim 2012 tarihinde başlayacağını söyledi. Enstitüde psikoloji anabilim dalının oldukça zengin bir öğretim kadrosuna sahip olduğuna dikkat çeken Ömerustaoğlu, derslerin 7 Profesör, 9 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 16 öğretim üyesi tarafından verileceğini kaydetti. Alandan olan diğer tam zamanlı öğretim üyelerinin de danışmanlık görevlerini üstlenerek programlara katkı sağlayacağını ifade eden Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, programlarda uygulamaya yönelik eğitimi öne çıkaracaklarının da altını çizdi. Psikoloji eğitiminde klinik çalışmasının önem taşıdığına dikkat çeken Ömerustaoğlu, uygulamalarda NPİstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerini kullanacaklarını bunun öğrenciler için büyük avantaj olacağını söyledi. Şaban Özdemir (NPGRUP)  


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:05 Ekim 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.