Yılmaz’dan, Üsküdar Üniversitesi standını ziyaret

Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz’dan, Üsküdar Üniversitesi standını ziyaret.

Üsküdar Üniversitesi, Educaturk Gaziantep Üniversite Tanıtım Günleri’nde üniversite adaylarıyla buluştu. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz Üsküdar Üniversitesi’nin standını ziyaret ederek üniversite ve bölümlerine ilişkin bilgi aldı.

Educaturk Gaziantep Üniversite Tanıtım Günleri, 3-4 Aralık 2015 tarihlerinde Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Büyük ilgi gören fuarın ziyaretçileri arasında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da yer aldı. Yanmaz, fuarda Üsküdar Üniversitesi’nin standını ziyaret ederek üniversite ve bölümler hakkında bilgi aldı.

Üsküdar Üniversitesi, iki gün boyunca Gaziantep’te üniversite adayları ile buluştu. Üsküdar Üniversitesi’nin standında “Davranış Bilimleri ve Sağlık” alanındaki bölümler, eğitim fırsatları, mesleki olanakları gibi konularda bilgiler verildi.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:08 Aralık 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.