Üsküdarlı İsa Kör şimdi de teröre tepki için yollarda

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencisi İsa Kör, son dönemde yaşanan terör saldırılarını proteste etmek ve farkındalık oluşturmak için "TERÖRE HAYIR" yürüyüşüne başladı. İsa Kör Ankara TBMM’ye kadar yürüyecek.

Çevre dostu ulaşım aracı bisikletin günlük hayatta kullanımının teşvik edilmesine katkıda bulunmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul’dan Fethiye’ye bin 200 km yolu 5 günde giden İsa Kör şimdi terör protesto için yollara düştü.

Üsküdarlı İsa Kör şimdi de teröre tepki için yollardaErgoterapi bölümü öğrencisi İsa Kör, Ankara'ya kadar yürüyecek ve yürüyüşünü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sona erdirecek.

10 gün sürmesi planlanan Teröre Hayır Yürüyüşü, 21 Ocak 2017 Cumartesi günü İstanbul Altunizade’de bulunan Üsküdar Üniversitesinin Merkez Yerleşkesinden başladı.

İsa Kör 30 Ocak'ta TBMM'ye varmayı hedefliyor.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olaylarına dikkat çekme isteyen Üsküdar Üniversitesi öğrencisi İsa Kör, bu yürüyüşle toplumda teröre karşı farkındalık yaratmayı hedefliyor.

İsa Kör'ün Yürüyüş Rotası
 
1. Gün Üsküdar Üniversitesi - Gebze
2. Gün Gebze - Derince
3. Gün Derince – Sakarya
4. Gün Sakarya - Taşkesti
5. Gün Taşkesti – Nallıhan
6. Gün Nallıhan – Çakırhan
7. Gün Çakırhan – Beypazarı
8. Gün Beypazarı – Ayaş
9. Gün Ayaş – Sincan
10. Gün Sincan – TBMM


Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:28 Ocak 2017Yayınlanma Tarihi:23 Ocak 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.