Üsküdar ve California State Üniversitesi işbirliği

Üsküdar ve California State Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı.

Üsküdar ve California State Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı.

Üsküdar Üniversitesi dünyanın saygın üniversiteleriyle işbirliği ağını genişletiyor. Bu kapsamda California State Üniversitesi ile bir protokol imzalandı. Protokol, ortak projeler, karşılıklı öğrenci ve akademisyen değişimini, bilimsel çalışmalarda işbirliğini kapsıyor.Üsküdar ve California State Üniversitesi işbirliği

California State University Los Angeles Kampüsü Uluslararası İlişkiler Direktörü Amy Wang’ın  ikili işbirliği ve ortaklık çalışmaları kapsamında Üsküdar Üniversitesi ve NPistanbul Nöropsikiyatri Hastanesi’ni ziyaretinin ardından protokol imzalandı.

California State Üniversitesi - Los Angeles işbirliği protokolü imzası Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile gerçekleştirildi.

Protokol; ortak projeleri, çeşitli etkinliklerin düzenlenmesini, karşılıklı öğrenci-akademisyen değişimini ve çeşitli konferans, panel ile sempozyum işbirliğini kapsıyor.

Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, işbirliğinin ülkemizin eğitimi ve bilime kazanımı adına önemli olduğunun altını çizerek, benzer işbirliklerini artıracaklarını sözlerine ekledi.

 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:05 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.