Üsküdar Üniversitesinden rehber öğretmenlere travma semineri

Üsküdar Üniversitesi, İl Milli Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Bölümü'nde görevli rehber öğretmenler için travma semineri düzenledi. Merkez Yerleşke Kuleli Salonu'nda düzenlenen seminere yaklaşık 30 rehber öğretmen katıldı.

2 gün süren seminerde hem Üsküdar Üniversitesi hem de NPİSTANBUL Beyin Hastanesi'nde görevli doktor ve akademisyenler, rehber öğretmenlere mesleki anlamda katkı sağlayacak önemli bir seminer verdi.

Seminerde; Yrd. Doç. Dr. Emel Sarı Gökten ‘Travmanın psikiyatrik ve psikolojik etkilerini, bilişsel, duygusal ve psikolojik belirtilerini’, Yrd. Doç.Dr. Başak Ayık ‘Çocuk ve ergenlerde travmatik yaşantıları’, Uzm. Psik Serkan Elçi ve Uzm. Psikolog Gülçin Şenyuva ‘Travmalarda güçlü kalmanın yollarını’ ,  Yrd. Doç. Dr. Mine Elagöz Yüksel de ‘Çocuk ve ergenlerin ailelerine yaklaşımı’ konularını anlattı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:02 Ekim 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.