Üsküdar Üniversitesi şimdi de Antalya’da

Üsküdar Üniversitesi şimdi de Antalya’da üniversite adaylarıyla buluşuyor.

Üsküdar Üniversitesi, Antalya 16. Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri’nde üniversite Üsküdar Üniversitesi şimdi de Antalya’daadaylarına yol gösterecek. Üsküdar Üniversitesi’nin uzmanları, adayları doğru tercih konusunda bilgiler verecek.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye genelinde aday buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Antalya 16. Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri’ne katılan Üniversite, 7-8-9 Nisan 2016 tarihlerinde Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi’nde adaylarla buluşacak.

Adaylar, Üsküdar Üniversitesi’nin standını iki gün boyunca 10.00 - 16.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

Üsküdar Üniversitesi’nin uzmanları, adaylara rehberlik hizmeti de verecek. Üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi verecek uzmanlar, adaylara doğru tercih konusunda önerilerde de bulunacak.
Üsküdar Üniversitesi’nin standında “Davranış Bilimleri ve Sağlık” alanındaki bölümler, eğitim fırsatları, mesleki olanakları gibi konularda bilgiler verilecek.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:04 Nisan 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.