Üsküdar Üniversitesi Samsunlu Adaylarla…

Üsküdar Üniversitesi aday öğrencilerle buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 7-8 Kasım tarihleri arasında Samsun’da üniversiteye hazırlanan adaylarla bir araya geliyor.

 

Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş adaylara “Üniversiteli Olmak” başlıklı bir de konferans verecek.Üsküdar Üniversitesi Türkiye’nin farklı şehirlerindeki aday öğrencilerle buluşmalarına devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi Samsunlu Adaylarla…EKET Üniversite Tercih Günleri kapsamında Üsküdar Üniversitesi Samsun'da aday öğrencilerle bir araya geliyor.

7-8 Kasım tarihleri arasında Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek buluşmada Üsküdar Üniversitesi, adaylara üniversiteyle ilgili olanaklar, bölümler, programlar, burslarla ilgili detaylı bilgiler veriyor.

Fuar kapsamında Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş 8 Kasım Salı günü aday öğrencilere “Üniversiteli Olmak” başlıklı konferans verecek.

Tözeniş, öğrencilerin üniversiteli olma yolunda yapmaları gereken ne varsa hepsini anlatacak.

Üsküdar Üniversitesi Samsunlu Adaylarla… 2

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:07 Kasım 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.