Üsküdar Üniversitesi, Kahramanmaraş’ta üniversite adaylarıyla buluşuyor

Üsküdar Üniversitesi, Kahramanmaraş’ta üniversite adaylarıyla buluşuyor.

Üsküdar Üniversitesi, Educaturk Kahramanmaraş Üniversite Tanıtım Günleri’nde üniversite adaylarına yol gösterecek. Üsküdar Üniversitesinin eğitim uzmanları, adayları doğru tercih konusunda bilgilendirecek.

Educaturk Kahramanmaraş Üniversite Tanıtım Günleri, 8-9 Aralık 2016 tarihlerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Üsküdar Üniversitesi, iki gün boyunca üniversite adayları ile buluşacak. Üsküdar Üniversitesinin eğitim uzmanlarından Ahmet Alkayış da adaylara rehberlik hizmeti verecek. Üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi verecek, adaylara doğru tercih konusunda önerilerde bulunacak.

Üsküdar Üniversitesinin standında “Davranış Bilimleri ve Sağlık” alanındaki bölümler, eğitim fırsatları, mesleki olanakları gibi konularda bilgiler verilecek.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:16 Aralık 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.