Üsküdar Üniversitesi İSG öğrencileri Körfez Köprüsünde incelemelerde bulundu

Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği(İSG) öğrencileri, Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesini ziyaret etti. İSG Kulübü’nün de destek verdiği gezide yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi alan öğrenciler, denizden ve karada şantiye alanlarında incelemelerde bulundu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Rüştü Uçan ve Öğr. Gör. Gamze Kağan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler Körfez Geçiş Köprüsünün şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İş Sağlığı ve Güvenliğinde pratik imkânı bulan öğrencilere yetkililer bilgi verdi.

Köprü ve bağlantı yolları ile ilgili Eğitim Baş Mühendisi A. İrfan Ünal, İş Güvenliği uygulamaları ile ilgili olarak ise İSG Süpervizörü Esin Esensoy öğrencilere sunum yaptı.

Gezi ve incelemeye ilişkin bilgi veren Uçan, denizde motorla ve  karada şantiye alanında yapılan teknik gezinin başarılı geçtiğini ifade ederek, geziyi koordine eden Karayollarına ve katılımcı firmalar ile konuşmacılara teşekkür etti.”

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:15 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.