Üsküdar Üniversitesi İnovasyon Haftası 2014'te

Üsküdar Üniversitesi, Türkiye İnovasyon Haftası 2014’te.

Üsküdar Üniversitesi, Türkiye İnovasyon Haftası 2014’te.

uskudaruniversitesiDavranış Bilimleri alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası 2014’e katılacak. 4-6 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte Üsküdar Üniversitesi projelerini anlatacak. Toplumun sağlık, eğitim, psikoloji ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek bu alanda örnek olan Üsküdar Üniversitesi, 4-5-6 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye İnovasyon Haftası 2014 etkinliklerine katılıyor. İnovasyon, tasarım, bilim, teknoloji, kent, marketing, AR-GE, eğitim, iş dünyası ve enerji konularında dünyaca ünlü liderler, CEO’lar, uzmanlar ve akademisyenler, üç gün süresince konferans ve panellerde bir araya geliyor.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TANITILIYOR

Üsküdar Üniversitesi standında üniversite bünyesinde bugüne dek hayata geçirilen projeler tanıtılacak. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen ‘Mentörlük Eğitimi’, ‘Hayatı Fark Et Bağımsızlığını İlan Et’ Projesi ile ‘Ergoterapi ile Hayatın Ritmini Öğrenmek’ Projeleri fuarda yer alan projelerden bazıları.

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:26 Kasım 2014Yayınlanma Tarihi:01 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.