Üsküdar Üniversitesi DKT öğrencilerine ödül

Üsküdar Üniversitesi DKT öğrencileri başarılı bildirileri ile ödüllendirildi.

Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü öğrencileri, Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 1. Ulusal DKT Öğrenci Kongresi’nde başarılı bildirilerle ödüllerin sahibi oldu. Yüksek Lisans Öğrencisi Zehra Turan, “Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Terapinin Etkililiğinin Karma Araştırma Yöntemleriyle İncelenmesi: Vak’a Serisi” başlıklı sözlü bildirisi ile birinci oldu.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi(DKT) Bölümü öğrencileri, 8-9 Mart 2019 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ve değişik üniversiteden 750 DKT öğrencisinin katıldığı 1. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi’ne sözlü ve poster bildirileri ile katıldı.

“Yetişkin kekemeliği” bildirisi ile birinci oldular

Üsküdar Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Zehra Turan ile danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Cangi’nin “Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Terapinin Etkililiğinin Karma Araştırma Yöntemleriyle İncelenmesi:Vak’a Serisi” başlıklı sözlü bildirisi birincilik ödülüne layık görüldü.

İkincilik ödülü de aldılar

Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi üçüncü sınıf öğrencileri Begüm Altunbaş ve İrem Güneş ile danışmanları Dr. Öğretim Üyesi Şaziye Seçkin Yılmaz’ın “Türkiye’deki Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Lisans Öğrencilerinin Mesleki Eğilimlerinin ve Kariyer Kararı Öz-Yeterliklerinin İncelenmesi” başlıklı sözlü bildirisi ise ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Prof. Dr. Ahmet Konrot: “Öğrencilerimiz üniversitemizi başarıyla temsil etti”

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Konrot, bölüm öğrencilerinin başarılı sunumları ile üniversiteyi başarıyla temsil ettiklerini ve sunumlarının ödüllendirildiğini söyledi.

Kongreye katılım sağlayan ve üniversiteyi başarıyla temsil eden öğrencileri kutlayan Prof. Dr. Ahmet Konrot, “Üniversitemizi lâyıkıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi, onlara yol gösteren, destekleyen, yetiştiren tüm öğretim elemanlarımızı kutluyorum. Üniversitemize de, başta Rektörümüz sayın Nevzat Tarhan olmak üzere destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:19 Mart 2019Yayınlanma Tarihi:18 Mart 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.