Üsküdar Üniversitesi Antepli Adaylarla...

Üsküdar Üniversitesi, aday öğrencilerle buluşmalarını sürdürüyor.

Üsküdar Üniversitesi uzmanları, Gaziantep’te Educaturk tarafından 1-2 Aralık tarihlerinde düzenlenen Yükseköğretim Günleri’nde adaylarla bir araya geliyor.

Üsküdar Üniversitesi Antepli Adaylarla...

Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, 2 Aralık Cuma günü yapacağı “Üniversiteli Olmak” başlıklı sunumda doğru meslek seçimine dair önemli tüyolar verecek.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye’nin farklı şehirlerindeki aday öğrencilerle buluşmalarına devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi, Gaziantep’te Educaturk tarafından 1-2 Aralık tarihlerinde düzenlenen Yükseköğretim Günleri’nde adaylarla bir araya geliyor.

1-2 Aralık tarihlerinde Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek buluşmada Üsküdar Üniversitesi, adaylara üniversiteyle ilgili olanaklar, bölümler, programlar, burslarla ilgili detaylı bilgiler veriyor.
Fuar kapsamında Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, 2 Aralık Cuma günü saat 13:00’te aday öğrencilere “Üniversiteli Olmak” başlıklı konferans verecek.

Tözeniş, öğrencilere üniversiteli olma yolunda yapmaları gerekenler hakkında yol gösterecek. LYS’ye dair değişiklikleri de anlatacak olan Tözeniş, adayların merak ettikleri tüm soruları da cevaplayacak.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:16 Aralık 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.