Üsküdar Üniversitesi ambulans rallisinde ikinci

Üsküdar Üniversitesi, ambulans rallisinde ikinci oldu

Üsküdar Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı 2. sınıf öğrencileri Velat Bakırcı, Samet Acar, Damla Erdem ve Nurcan Deniz, Medikal ve Taşıma etaplarındaki performanslarıyla ikinci oldu.Üsküdar Üniversitesi ambulans rallisinde ikinci

Üsküdar Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencileri, İstanbul’da üniversiteler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girdi. “Hastane öncesi müdahaleler” başlıklı 2. Ulusal Üniversiteler Arası Ambulans Rallisi (Üniralli) 21- 22 Ekim 2015 tarihlerinde Paramedik Derneği ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  

 “Geleceğin Paramedikleri Hayat Kurtarma Yarışında” sloganıyla gerçekleştirilen ve 23 üniversitenin katıldığı Üniralli beş etaptan oluştu. 21 Ekim 2015’te “Travma ve Taşıma, 22 Ekim 2015’te ise Medikal, Çevresel Aciller ve Triyaj etaplarında yarışan öğrenciler bilgilerini ve becerilerini sergiledi.  

Yarışmada Üsküdar Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencileri Velat Bakırcı, Samet Acar, Damla Erdem ve Nurcan Deniz Medikal ve Taşıma etaplarında ikinci oldu.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:27 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.