Üsküdar Üniversitesi, Adana’da üniversite adaylarıyla buluştu

Üsküdar Üniversitesi uzmanları, Adana’da Educaturk tarafından düzenlenen Yükseköğretim Günleri’ne katıldı. Adaylarla bir araya gelen uzmanlar, üniversiteyle ilgili olanaklar, bölümler, programlar ve burslarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye’nin farklı şehirlerindeki aday öğrencilerle buluşmalarına devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi, Adana’da Educaturk tarafından düzenlenen Yükseköğretim Günleri’nde adaylarla bir araya geldi. Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen buluşmada Üsküdar Üniversitesi, adaylara üniversiteyle ilgili olanaklar, bölümler, programlar, burslarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’in de katıldığı programa Adana’daki çok sayıda okuldan öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Üsküdar Üniversitesinin sağladığı olanaklar, burslar, bölüm ve programlarla ilgili aday öğrencilere bilgi verildi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:29 Aralık 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.