Üsküdar Üniversitesi 14. Rehberlik Sempozyumu'nda

Rehberlik Sempozyumunun 14’cüsü İstanbul’da başladı. Sempozyuma, Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi de katılıyor.

Rehberlik Sempozyumunun 14’cüsü İstanbul’da başladı. Sempozyuma, Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi de katılıyor.

Her yıl geleneksel olarak ülke genelinde Özel Okullar Birliği önderliğinde düzenlenen Rehberlik Sempozyumunun 14’cüsü İstanbul’da Özel Marmara Koleji’ nde başladı. Psikolojik danışmanlık hizmetlerindeki gelişmelerin ele alınacağı sempozyuma Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi de katılıyor. ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTE'Sİ'NDEN HABERLER İÇİN TIKLAYIN... Her yıl geleneksel olarak ülke genelinde Özel Okullar Birliği önderliğinde düzenlenen Rehberlik Sempozyumunun 14’cüsü “İçimizdeki Gücü Yaşama Yansıtmak” temasıyla İstanbul Özel Marmara Koleji’nde başladı. Sempozyum kapsamında çok sayıda alanında uzman isim farklı konularda atölye ve çalıştaylarla katılımcılara bilgiler aktaracak. Uygulamaları, deneyimleri, bilimsel çalışmaları ya da varlığı alanında otorite isimler de sempozyumda bulunacak. Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi de sempozyumda. Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi’nden Uzm. Psk. Orhan Gümüşel çalıştayda “Pozitif Psikoloji Uygulamaları-Duygusal Zeka ve Değerler Eğitimi” konularında katılımcılara bilgiler verecek. Şaban Özdemir(NPGRUP)

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:24 Mart 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.