Üsküdar Fizyoterapi ilk mezunlarını veriyor!

2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını verecek olan Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri için temsili mezuniyet töreni düzenlendi.

Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 4’üncü sınıf öğrencileri ve ailelerinin yanı sıra bölüm akademisyenleri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. sınıf koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yıldız Erdoğanoğlu yaptı.

“Öncelikli teşekkürüm ailelere”

Konuşmasının başlangıcında bölüm olarak ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadığını dile getiren Erdoğanoğlu, büyük emekler vererek evlatlarını kendilerine emanet eden ailelere teşekkürlerini iletti.

“Bütün çabamız iyi öğrenci yetiştirmek için”

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Defne Kaya ise duygularını şu cümlelerle ifade etti;  “Son sınıf öğrencileriyle biz hep kavga ettik. İlk günden bugüne kadar hep öyle oldu. Sebebimiz onların iyi yetişmesi, bizim aldığımızın eğitimin aynısını hatta daha iyisini almalarını istememizdi. Bizim bütün stresimiz bu çocuklar mezun olduklarında Üsküdar Üniversitesinde iyi fizyoterapistler yetiştiğini bilmemiz ve çevreden bunu duymak istiyor oluşumuzdan kaynaklı. Onlar benim ve bütün ekip arkadaşlarımın gözbebeği. Bu mesleği yapıyor olmak, insanlara iyi bir şekilde dokunuyor olmak çok güzel bir şey. Bu duyguyu doya doya yaşayın” dedi.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka da yaptığı konuşmada kurum olarak verilen eğitimin yanı sıra bu konuda ailelerin yadsınamaz bir desteğinin olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin mezuniyetlerini tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından Üsküdar Üniversitesi müzik kulübünün gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile öğrenciler ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

Öğrencilere temsili diplomalarının takdiminin ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:13 Nisan 2019Yayınlanma Tarihi:12 Nisan 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.