ÜSEM'den havacılık ve uçuş güvenliğine büyük katkı

Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (ÜSEM) çok önemli bir eğitim faaliyetine imza atıyor.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Muzaffer Çetingüç ve Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ öncülüğünde birçok önemli ismin eğitmenlik yaptığı Havacılık Psikolojisi Sertifika Kursu; doktorlar, psikologlar, pilotlar, uçuş okulları, pilot adayı seçim merkezleri, havayolu şirketleri ve hava ambulans şirketlerinden büyük ilgi görüyor.

ÜSEM'den havacılık ve uçuş güvenliğine büyük katkıÜlkemiz sivil havacılığında, uçuş emniyetinin en önemli alanı olan ‘İnsan Faktörleri’ çerçevesi içindeki psikolojik konuları derinlemesine irdeleyen bir bilgilendirme programı hiçbir kuruluş tarafından yapılmıyor.

Havacılık kuruluşlarında görevli hekim, psikolog, pilot ve yöneticilerin konu üzerinde yeterli bilgilere sahip oldukları varsayılıyor, ama sistematik bir eğitimden geçme şansları bulunmuyor.

Bu eğitim, havacılık psikolojisi bağlamında uçuş emniyetine katkıda bulunacakları isimleri en doğru ve etkili şekilde eğitmeyi ve yetiştirmeyi hedefliyor.

Havacılık Psikolojisi Sertifika Kursuyla ilgili en geniş bilgiye ÜSEM web sayfasından ulaşabilirsiniz.

LINK ... //usem.uskudar.edu.tr/egitim/havacilik-psikolojisi-sertifika-kursu

Kurs Eğitmenler : Prof.Dr. Muzaffer Çetingüç, Prof.Dr. Oğuz Tanrıdağ, Doç.Dr. Ender Gerede, Yrd.Doç.Dr. Ömer Akgül, Yrd.Doç.Dr. Erdinç Ercan, Yrd. Doç.Dr. Mert Akcanbaş, Yrd. Doç. Dr. Hakan Ertufan, Psk. M. Ali Erkuş, Psk. Nihan Kurnaz, Öğr. Plt. Coşkun Zaim, Dr. Kadir Eren (SHGM), Yrd. Doç. Dr. Oğuz Tan, Psk. Dan. Ebru Demirköz

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:12 Nisan 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.