Üç kuruş parayla krallar gibi ağırlandı

Ekonomi sınıfı biletle süperstar gibi yolculuk yaptı. Nasıl mı?

Avustralyalı seyahat blogger'ı Alex Simon, Filipinler'in başkenti Manila'dan Boracay adasına gitmek üzere bindiği uçakta inanılması güç bir tecrübe yaşadı.

28 yaşındaki Simon, Filipinler Havayolları'na ait uçağa başka bir yolcu binmeyince ekonomi sınıfı bilet parasıyla özel jet kiralamış gibi seyahat etti. İngiliz Daily Mail'in haberine göre; uçakta iki uçuş görevlisi ve iki pilot dışında yalnızca Alex Simon vardı.

Simon'ın bu sıra dışı yolcuğu kabin ekibi tarafından kayda alınırken, genç yazar, Daily Mail'e o gün yaşadığı şaşkınlığı aktardı.

KENDİMİ SÜPERSTAR GİBİ HİSSETTİM

Uçuş görevlilerinden birinin "İstediğiniz yere oturabilirsiniz, çünkü tek yolcu" sizsiniz" dediğinde şaşırdığını ve hayal kurmaya başladığını anlatan Simon, "Uçağa bindikten sonra özel bir uçuş olacağını anlamıştım, çünkü bu sefer sıraya bile girmeme gerek kalmadı" dedi.

Dünyanın en güzel adalarından birine seyahat etmenin zaten unutulmaz bir duygu olduğunu söyleyen Simon, "Fakat yalnız olmak ve kendini süperstar gibi hissetmek olayı da özel hale getirdi" diye konuştu.

A.A


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Şubat 2016Yayınlanma Tarihi:29 Ocak 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.