Tuvalete diye gitti çocuk doğurdu

Tuvalette acı ile kıvranan genç kadın, hamile olduğunun bile farkında değilken sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirince büyük şaşkınlık yaşadı.

Tuvalette acı ile kıvranan genç kadın, hamile olduğunun bile farkında değilken sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirince büyük şaşkınlık yaşadı. tuvaletbebekdogurduİskoçya’nın Alness kentinde 19 yaşındaki Gemma Armstrong, bir akşam işten döndüğünde “yiyecek zehirlenmesi” geçirdiğini düşünerek tuvalete koştu. Bir süre tuvalette acı ile kıvranan genç kadın, hamile olduğunun bile farkında değilken sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirince büyük şaşkınlık yaşadı.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Armstrong,  hamileliğin hiç bir belirtisini yaşamadığını söyledi.  Hamilelik boyunca göbeğinin neredeyse hiç büyümediğini söyleyen genç kadın bir kaç ay önce sevgilisi Daniel Degan’ı  iş için bulunduğu Malta’da ziyaret etmeye gittiğini ve sahilde bikini giydiğini de belirtti. Armstrong “Ben yiyecek zehirlenmesi geçirdiğimi düşünürken Daniel’in annesi hamile olduğumu fark etti. Onun yardımıyla evimin tuvaletinde yerde doğum yaptım” dedi. Sevgilisi Daniel Degan’ın süpriz bir şekilde baba olduğunu öğrendikten hemen sonra Malta’dan İskoçya’ya döndüğünü söyleyen Armstrong, süpriz bebeklerine Orla ismini verdiklerini ve ona sahip oldukları için çok şanslı hissettiklerini söyledi. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:29 Kasım 2014Yayınlanma Tarihi:02 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.