Türkiye 261’incisi Üsküdar Üniversitesi'nde

Türkiye 261’incisi “Üsküdar Üniversitesi” dedi.

LYS’de TS-1’de Türkiye 261’incisi, tercih yaptığı puan türünde ise Türkiye 384’üncüsü olan Oğuzhan Emre Parlak, ilk tercihi olan Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’ne yerleşti. Kayıt işlemleri için Üsküdar Üniversitesi’ne gelen Parlak’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Prof.Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarını hediye etti.

Türkiye 261’incisi Üsküdar Üniversitesi'nde LYS’de aldığı puan ile TS-1’de 261, TS-2 puan türünde Türkiye 384’üncüsü olan Oğuzhan Emre Parlak, ilk tercihi olan Üsküdar Üniversitesi tam burslu Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’ne yerleşti.

Parlak kayıt için Üsküdar Üniversitesi Yerleşkesi’ne geldi. Kayıt işlemlerinin ardından Parlak’ı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör tebrik etti.

Parlak’a Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan bir seçki hediye edildi.

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni başarıyla tamamlayan, aynı üniversitede Kamu Hukuku yüksek lisans programında master yapan Parlak iyi bir iletişim hukukçusu olmak istiyor. Kayıtlara 15 gün önce evlendiği tıp fakültesi öğrencisi Habibe Güneş Parlak ile gelen Oğuzhan Emre Parlak, iyi bir akademisyen olmak istediğini söyledi.

ÜHA

 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:16 Ağustos 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.