TRAMBOLİNLE STRES ATIYORLAR

DHA

Konya'da eğitim gören öğrenciler, tenefüslerde okul bahçesine kurulan trambolin sahası sayesinde stres atıyor.

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu'na trambolin sahası özel bir firma tarafından okul yöneticilerinin izni dahilinde yaklaşık iki ay önce kuruldu. Okulda eğitim gören öğrenciler tenefüslerde ve beden eğitimi derslerinde trambolini kullanarak stres atmaya çalışıyor. 23 Nisan Egemenlik İlköğretimi Okulu öğrencileri 50 kuruş, başka okuldan gelen öğrenciler ise 1 lira ödeyerek trambolinden faydalanabiliyor.

Trambolin işletmecisi Hasan Hüseyin Aydın, "Bin 750 öğrencimize eğitim veren okulda kurduğumuz trambolin sahası, Türkiye’de çok az okulda bulunuyor. Öğrenciler beden eğitimi derslerinde ve tenefüs saatlerinde bu sahaya gelerek hem spor yapıyor, hem ders stresinden kurtuluyor. Müzik eşliğinde zıplayarak eğleniyorlar. Bu durumdan öğrenciler kadar aileler de çok memnun" dedi.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:05 Ocak 2010

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.