Toplumu Anlama ve Davranış Geliştirme Teknikleri Konferansı düzenliyor

Üsküdar Üniversitesi, araştırma şirketi Ipsos ve (n)Beyin işbirliği ile Ankara’da düzenlenecek.

Toplumu Anlama ve Davranış Geliştirme Teknikleri Konferansı’nda insan beyni, toplum psikolojisi ve toplum sosyolojisi üzerinden, bireylerin karar verme evrelerinin altında yatan sebepler tartışılacak. 7 Aralık’ta gerçekleştirilecek konferansa Üsküdar Üniversitesinden Prof. Dr. Sinan Canan ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Narter de sunumlarıyla katılacak.

 
Üsküdar Üniversitesi, İpsos ve (n)Beyin işbirliği ile 7 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek Toplumu Anlama ve Davranış Geliştirme Teknikleri Konferansı’nda bilim insanları, akademisyenler ve araştırmacılar bir araya gelecek.

Ankara Hilton Garden Inn’de düzenlenecek konferansta Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Meltem Narter ise “Sosyal Davranış” başlıklı bir konuşma yapacak ve “Bireyin etkin davranış süreçlerinden biri olan sosyal davranış nedir?”, “Sosyal davranış sadece bireye has bir davranış mıdır? Toplum bunun neresinde yer alır?” ve “Sosyal davranışı etkileyen toplumsal unsurlar nelerdir? Nasıl yapılanırlar?” sorularına yanıt verecek.

Prof. Dr. Sinan Canan “Davranış ve Beyin” ilişkisini anlatacak

Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan ise “Davranışlar ve Beyin” başlıklı sunumunda “Bireysel ve sosyal davranışların sade kodları” na değinecek, “Bireyin karar verme süreçleri beyinde nasıl işler ve bireye yapılan psikolojik ve sosyolojik etkiler nasıl davranışa dönüşür?” sorularını yanıtlayacak.

Toplumu Anlama ve Davranış Geliştirme Teknikleri Konferansı, merkezi Fransa olan ve 87 ülkede faaliyetlerini sürdüren Ipsos’un uzmanlık alanlarından biri olan Sosyal Araştırmalar Enstitüsü ve bilim ile insan arasındaki mesafeyi kaldırarak bilimsel bilginin bireyin var olan potansiyelini ortaya çıkarmada ve onu en üst seviyeye taşımada nasıl kullanılabileceğini anlatmayı hedefleyen [n]Beyin‘in içerik sağlayıcılığında gerçekleşecek.
Bireyler tüm potansiyellerini kullanarak ideal toplumu oluşturulabilir mi?

Kamu kurum ve kuruluşlarından yetkili ve uzmanların katılacağı konferans, aynı zamanda öğrenci, alanında uzman kişiler, araştırmacılar ve bilim insanlarına da açık olacak. Konferansta; insan beyni, toplum psikolojisi ve toplum sosyolojisi üzerinden, toplumdaki bireylerin karar verme evrelerinin altında yatan sebepler ortaya konulacak ve böylece bireylerin tüm potansiyellerini kullanabilen ideal toplumu oluşturmaları yönünde nasıl yönlendirilebilecekleri üzerinde durulacak.

Kayıt ve detaylı bilgi için:

E-posta: info@brandway.com.tr
Telefon: 0312 428 08 67

 

ÜHA

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Ekim 2021Yayınlanma Tarihi:24 Kasım 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.