Telefonumla zayıflıyorum!

Fiyatı henüz açıklanmadı ama heyecan yarattı: Elektronik haplar sayesinde midenize giren çıkanı akıllı telefonunuzla kontrol ederek zayıflama imkânı sağlayan bir hap geliştirildi.

Fiyatı henüz açıklanmadı ama heyecan yarattı: Elektronik haplar sayesinde midenize giren çıkanı akıllı telefonunuzla kontrol ederek zayıflama imkânı sağlayan bir hap geliştirildi. telefonzayiflamaİsrailli bir firma, elektronik haplar sayesinde zayıflamaya yardımcı olduğunu açıkladı. Mel Cap Systems firması tarafından geliştirilen bu haplar yutulduğunda mideye dolu olduğu sinyallerini gönderiyor. Sıradan bir hap görünümünde olan bu haplar, aslında içeriğinde teknolojik açıdan pek çok yenilik barındırıyor. Obeziteyle mücadelede kullanılan mide pilleriyle aynı görevi gören elektronik haplar, midede tokluk hissi yaratıyor.

MİDEYE GİRİŞ KONTROL ALTINDA

Elektronik haplar, laproskopi ile karın duvarına yerleştirilen pillerden daha kolay kullanıldığı için tercih ediliyor. Ve haplar, tıpkı piller gibi mideye giriş çıkışı kontrol edebiliyor. Akıllı telefon ve tabletlerle senkronize edilebilen bu haplar, mideye yiyecek ve içecek girişlerini kişiye bildiriyor. Haplar yutulduktan 3-4 hafta sonra kendiliğinden yok oluyor. Mide pillerinin fiyatları 10 bin sterlin (yaklaşık 40 bin TL). Elektronik haplar için de benzer bir fiyatlandırma yapılması bekleniyor. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:20 Mayıs 2015Yayınlanma Tarihi:23 Mayıs 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.