Tekin, Radyoteknoloji Kongresine adaylık sunumunu yaptı

Tekin, Türkiye'nin 2020 Dünya Radyoteknoloji Kongresine adaylık sunumunu yaptı.

Üsküdar Üniversitesi SHMYO Öğretim Üyesi ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Eğitim ve Bilim Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin, Sağlık Bakanlığı’nın davetlisi olarak “Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon” isimli eğitim programına katıldı.

Tekin, Radyoteknoloji Kongresine adaylık sunumunu yaptıTekin, programda “Radyoloji ve Nükleer Tıp Ünitelerinde Radyasyon Faktörü" başlıklı bir eğitim verdi. Tekin, sağlık yöneticilerinin katıldığı programda ayrıca “Doz Optimizasyonu”, Protokoller”, “Hasta ve Çalışan açısından Radyasyon Güvenliği” gibi konularda de bilgiler sundu.

160 kişinin katıldığı eğitim sonunda Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin’e Teşekkür Plaketi verdi.

Dünya Radyoteknoloji Kongresi’nin 2020 Türkiye adaylık sunumunu Tekin yaptı.

Tekin öte yandan Güney Kore’de düzenlenen Dünya Radyoteknoloji Kongresi’nde, 2020’deki kongrenin Türkiye’de gerçekleşmesi için adaylık sunumu yaptı. Tekin, Dünya Radyoteknoloji Kongresi’nde Türk delegasyonunda yer aldı.

Güney Kore’nin başkenti Seul’da 20-22 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Kongre’de ISRRT2020 Dünya Kongresi için Türkiye’nin adaylık sunumunu yapan Tekin kongrede ayrıca “Peripheral Angiography by Using Low Dose and Low Contrast”,
“An Overview if Radiological Educational Activities in Turkey and Contributions of Turkish Society of Medical Radiotechnology” ve “Application of Monte Carlo Method for Radiological Studies and Basic Principles” başlıklı sunumlarını tüm dünyadan gelen uzmanlarla paylaştı.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:11 Kasım 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.