Sivilce hastalığı bilmece

Yüz çevresinde çıkan sivilceler hastalıkları işaret ediyor. Burundaki belirti kalbi, T-bölgesi ise karaciğer sorunlarını gösteriyor.

Sivilce hastalığı bilmece Ciltte çıkan sivilceler özellikle yüz bölgesindekiler hastalık habercisi olabiliyor. Ayrıca, çıktıkları yerler hangi organda sorun olduğunun işaretini veriyor. İşte sivilce yerleri ve habercisi oldukları alanlar:

BURUN

Kalp ile bağlantılıdır. Yüksek tansiyon habercisi olabilir. Enerji içecekleri ve tuzdan uzak durmalı. Meyve ve sebze tüketimine dikkat edilmeli.

ÇENE

Bağırsak ile alakalıdır. Sütlü ve yağlı gıdalardan uzak durulmalıdır.

ALT YANAK

Ağız ve dişlerle ilgilidir. Düzenli olarak dişleri fırçalamak gerekiyor. Şekerli içecek ve yiyecekten uzak durulmalı. T-bölgesi: Karaciğeri işaret eder. Beslenmeye dikkat edilmelidir.

ALIN

Zayıf sindirim ve susuzluk anlamına gelir. Bol su içilmeli. Gazlı içecekler ve kafeinden uzak durulmalı.

GÖZ ÇEVRESİ VE KULAKLAR

Böbreklerle alakalıdır. Su içilmeli, tuzdan kaçınılmalı.

ÜST YANAK

Akciğer ile ilgilidir. Temiz hava almaya ihtiyaç vardır. Cep telefonun ekranı ve yastık temizliğine dikkat etmek gerekiyor.

TAKVİM


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:02 Aralık 2015Yayınlanma Tarihi:01 Aralık 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.