Seymen öğrencilerle buluştu

Cem Seymen İletişim Öğrencileriyle Buluştu…

Cem Seymen İletişim Öğrencileriyle Buluştu… cemseymenn2 cemseymennÜsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Kültürü Dersleri kapsamında CNNTÜRK’te Para Dedektifi programını hazırlayıp sunan Cem Seymen’i öğrencileriyle buluşturdu. Seymen “Medya ve Ekonomi” programlarına ilişkin bilgiler verdi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Kültürü dersleri kapsamında her hafta farklı isimleri öğrencileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Ekonomi programları ve yazıcemseymenn1larıyla tanınan CNNTÜRK’te Para Dedektifi programını hazırlayıp sunan Cem Seymen üniversite kültürü derslerinin konuşmacısı oldu. Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa iletişim öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari personel de ilgi gösterdi. “Medya ve Ekonomi” başlığında konuşma yapan Seymen, Türkiye’nin üretimi ve tarımına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Seymen öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:22 Mayıs 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.