Seviyorum demek için...

Sevdiğinizi söylemenin de bir süresi var.

Seviyorum demek için ne kadar beklenmeli? Sevdiğinizi söylemenin de bir süresi var.

seviyorumdemekOrtalama olarak erkekler 88 gün sonra seni seviyorum diyebiliyor. Kadınlarda ise bu süre farklı. Onlar daha temkinli davranıyor. Kadınların seni seviyorum deme süresi ortalama 134 gün.

KADINLAR NE KADAR BEKLİYOR? 'Seni Seviyorum' cümlesi biz kadınlar içinde erkekler içinde pek çok hediyeden daha çok tercih ediliyor. Ama kadın da erkek de bu cümleyi duymak için belirli bir süre bekliyor. Erkek aşık olmuşsa bu cümleyi daha kolay ve çabuk kuruyor. Ama kadınlar çok daha temkinli yaklaşıyor. Erkek 88 kadın ise seni seviyorum demek için 134 gün bekliyor.

ERKEKLER EVLENMEYE NE KADAR HEVESLİ? Yapılan bir araştırmada da erkeklerin %39'unun ilk ayda seni seviyorum dediği ve bu oranın kadınlarda %23 olarak ortaya çıktığı gözlemlendi. Erkeklerin yine üçte biri flört ettikleri kadını ailesiyle ilk ayda tanıştırıyor. Yine erkekler teklif konusunda da kadınlardan daha hızlı. Erkeklerin üçte biri ilk ayda teklif ediyorlar. Ancak bilinenin aksine erkekler özel günleri unutmuyor. % 80'nine yakını ilk kez ne zaman seni seviyorum dediğini hatırlıyor ve yalnızca %5'i partnerinin ilk kez elini ne zaman tuttuğunu hatırlamıyor. Erkek kendini kadından daha çok uzun ilişkiye adıyor. %37 oranında erkek 12 ay içinde evlilik için kadının karşısında kendini buluyor. MAHMURE.COM

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:12 Mart 2014Yayınlanma Tarihi:02 Nisan 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.