Seri katillere ilgi duyuyorum

Kirsten Dunst ve ürkütücü dünyası.

Kirsten Dunst ve ürkütücü dünyası. 32 yaşındaki Amerikalı oyuncu Kirsten Dunst, seri katillerin hayatını araştırıyor, maceralı seyahatleri tercih ediyor ve çocuk sahibi olacağı olgun bir erkek hayal ediyor.

KIRMIZI HALI FOTOĞRAFLARINDAN NEFRET EDİYORUM

serikatillerÇünkü çok çirkin çıkıyorum! Zaten aşırı süslü giyinmeyi hiç sevmem. En çok bacaklarımı beğeniyorum. Bu yüzden mini elbiseler ve topuklu ayakkabılar favorimdir. Rodarte ve Jason Wu markalarına takıntım var. Balili mücevher tasarımcısı Anna Beck ise son gözdem. En sevdiğim mağaza, Blue Bag. Neo-bohem her tasarıma bayılırım.

GELECEKTEN KORKUYORUM

30'lu yaşlarımda kafamdaki birçok soruya cevap buldum ama ne yazık ki erkekler çok geç olgunlaşıyor. Bunun adı Peter Pan sendromu. 35'inde 25 gibi davranıyorlar. Bazen düşünüyorum da; belki de çocuk sahibi olacak biriyle hiç karşılaşamayacağım...

 AYLARIMI, YILLARIMI ONU DİNLEYEREK GEÇİREBİLİRİM

Alicia Keys, Jeff Buckley, Robin Thicke, The Strokes, Bob Dylan, Neil Young, The Velvet Underground... Başucu kitabım ise yıllardır hiç değişmedi. Jane Yolen'ın 'Briar Rose'u... Bunlar hayattan kaçmak istediğimde sığındığım isimler.

İÇİMDE KORKUNÇ BİR KADIN VAR

Örneğin bir seri katili canlandırmayı çok istiyorum. Ailesine düşkün katillerin hikayeleri çok ilgimi çekiyor. O tezatlık korkutucu olsa da içimdeki merakı körüklüyor. Oyuncu olmasaydım kesinlikle cinayet masasında çalışırdım.

 PLATONİK AŞIK OLDUĞUM ERKEKLER

River Phoenix, Paul Newman, Elijah Wood... Hep onları hayal ettim.

ÇİFTLİKTE KALDIM

Seyahat benim için fantezi demek. Örneğin Big Sur'daki Post Ranch Inn'e bayılıyorum. Geçen yaş günümde de San Ysidro Çiftliği'nde kaldım. İlginç yerler ve mekanlar her zaman tercihim. Bazen Toyota Prius'uma atlayıp kimsenin bilmediği yerlere gidiyorum.

 MÜKEMMEL OLMAK İSTEMİYORUM

Hollywood'un mükemmellik üzerine kurulu olduğunu biliyorum ama ben mükemmel olmak istemiyorum. Böyle bir piyasada bulunmak zor... Bilirsiniz; yıldızlar her fotoğrafında mükemmel görünür. Çizgilerini, kırışıklıklarını ya da fazlalıklarını fotoşopla düzelttirirler. Bana "Neden çarpık dişlerini düzelttirmiyorsun?" diye soruyorlar. Evet belki öylesi daha doğru olabilir ama ben istemiyorum. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:10 Aralık 2014Yayınlanma Tarihi:11 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.