Ruh sağlığının nabzını E-PSİKİYATRİ tutuyor…

Türkiye’nin psikiyatri, psikoloji ve nöroloji alanlarında en zengin içeriğine sahip olan www.e-psikiyatri.com internet sitesi, ruh sağlığı alanındaki gelişmeleri ve çalışmaları yakından takip etme imkânı sunuyor. Günlük 300 bin tıklanma ve 18 bin tekil ziyaretçi sayısına sahip olan site, 11’inci yılında dinamik ve kullanıcı odaklı yapısıyla etkileşime açık, çok daha sosyal olma imkânı tanıyor.

Site, güncellenen içeriği, ele aldığı konu ve derlediği çeviri haberleriyle toplumunun ruh sağlığına dair merak ettiği birçok şeye cevap verirken, bu alandaki farkındalığı da yükseltiyor.

Kurulduğu günden bu yana her alanda yeniliği önemseyen ve teknolojik gelişime ayak uyduran NPGRUP, aynı hassasiyeti sosyal mecralarında da gösteriyor. Bir süre üzerinde çalışılmasının ardından yeni yüzüne kavuşan e-psikiyatri.com internet sitesi şimdi etkileşime daha fazla olanak tanıyor.  

Günlük 300 bin tıklanma ve 18 bin tekil ziyaretçi sayısı ile alanında Türkiye’nin en çok ziyaret edilen Türkiye’nin en büyük psikiyatri web sitesi, güncellenen içeriği, ele aldığı konu ve derlediği haberleriyle toplumunu ruh sağlığına ilişkin önemli bilgiler sunuyor. Site, kişide farkındalık oluşturuyor, bireyin bilinç seviyesini her geçen gün daha da yükseltiyor.

Özellikle nöroloji, psikiyatri ve psikolojiye dair yeni gelişmeler ile ruh sağlığına ilişkin merak edilen tüm sorular uzman ağızlardan bu sitede cevap buluyor. Uzmanlar köşe yazılarıyla da önemli konulara dikkat çekiyor.

Gerek yazılı gerek de video anlatımlarıyla psikiyatri, nöroloji ve psikoloji alanında bilinmeyen hiç bir şey kalmıyor.

Kaliteli görsel, nöroloji ve psikolojiyle ilgili her türlü bilgiye ve habere ulaşabilecek çağın teknolojik gereksinimlerine uygun, dinamik ve yaşayan bir site haline getirilen e-psikiyatri şimdi çok da sosyal. Sosyal medyaya daha çok yer verilen sitede bilgiler çevrenizdekilerle kolay bir şekilde paylaşılıyor.  
Güncel psikoloji haberleri, hayata dair merak edilen sorunlar sitede cevap buluyor.

Kişi, uzman danışmanlığına ihtiyaç duyduğunda ise uzman hekim ve psikologlarla site üzerinden iletişime geçebiliyor.  

Sitenin altyapısı Üsküdar Üniversitesi Yazılım ve Planlama Birimi tarafından geliştirildi. Siteden Üsküdar Üniversitesi TV (//tv.uskudar.edu.tr)’nin canlı yayınlarına da erişim mümkün.  

Psikoloji, psikiyatri, nöroloji gibi alanlarda 5 bine yaklaşan video arşivine sahip Psikoyorum.tv (//psikoyorum.tv) videolarına erişim imkânı da sunan e-psikiyatriye, tablet ve cep telefonundan artık daha hızla erişilebiliyor.  


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.