Prof. Dr. Tarhan'dan 'Beslenmede İrade Eğitimi'

Prof. Dr. Nevzat Tarhan Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi’ne katıldı.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan Helal ve Sağlıklı Gıda Platformunca düzenlenen 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi’ne katıldı. Tarhan, Beslenme ve İrade Eğitimi başlıklı oturumun başkanlığını yaptı.

Helal ve Sağlıklı Gıda Platformunca düzenlenen 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Cemil Birsel Salonu’nda gerçekleştirildi.
Alanında çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirilen, yapılmakta olan araştırmalar ve edinilen bilgilerin paylaşıldığı kongreye Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan da katıldı.

Tarhan, “Beslenmede İrade Eğitimi” başlıklı oturumun başkanlığını yaptı. Oturumda Beslenmenin psikofizyoloji ve psikopatolojisi, beslenmede irade eğitimine sosyolojik yaklaşım, kelam ilminde irade eğitimi gibi başlıklar ele alındı.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:05 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.