Prof. Dr. Sevil Atasoy seri katilleri anlattı

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Acıbadem Üniversitesinde düzenlenen “Seri Katiller” isimli panele katıldı. Prof. Dr. M. Oğuz Polat da, Atasoy'a panelde eşlik etti.

Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi olan Prof. Dr. Sevil Atasoy panelde uzun yıllarını verdiği kriminoloji ve adli tıp dünyasıyla ilgili bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Prof. Dr. Sevil Atasoy seri katilleri anlattıÖzellikle seri katiller ve seri cinayetler üzerine değerlendirmelerde bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, seri cinayetlerin tarihçesini anlattı.

Seri katillerin yakalanma hikâyelerini de anlatan Atasoy, polis ve adli tıbbın seri cinayetleri çözerken nasıl çalıştığını da katılımcılarla paylaştı.

 Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:17 Nisan 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.