Prof. Dr. Parmaksızoğlu, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nde

Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi kadrosuna katıldı.

Mikro cerrahi ve ortopedi alanında yaptığı başarılı operasyonlarla tanınan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi kadrosuna katıldı.

Mikro cerrahi ve ortopedi alanında yaptığı başarılı operasyonlarla tanınan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi kadrosuna katıldı.

Özellikle mikro cerrahi başta olmak üzere ortopedi alanında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla tanınan, uzuv kayıplarını önleyen başarılı ameliyatlara imza atan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, çalışmalarına NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nde devam edecek.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 1972-1978 yılları arasında tıp eğitimi alan Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, 1980-1985 arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, el cerrahisi eğitimini Fransız Pasteur Hastanesi’nde, mikro cerrahi eğitimini Londra Northwick Park Hospital Microsurgical’da tamamladı. Prof. Dr. Parmaksızoğlu, 2010 yılında profesör oldu.

Mikro cerrahi ve rutin operasyonlar yapılacak

Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin sahip olduğu ameliyathanelerin en son sistemle donatıldığını belirten Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, hastanede her türlü ortopedi ve mikro cerrahi ameliyatlarını gerçekleştirebileceğini kaydetti. Parmaksızoğlu, tedavisi imkansız görülen vakalarda gerçekleştirilen mikro cerrahi operasyonlarının yanı sıra rutin ortopedi ameliyatı denilen travma, kalça ve diz protez ameliyatları, artroskopik ameliyatları gerçekleştireceklerini de ifade etti.

Alt yapısı güçlü ameliyathane

Prof. Dr. Parmaksızoğlu, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin sahip olduğu ameliyathanelerde ortopedinin hemen tüm ameliyatlarının yapılabildiğini belirtti. Parmaksızoğlu, “Ortopedi ameliyatlarında çok önemli olan laminer akım dediğimiz havalandırma sistemi mevcut. Ameliyat masalarından ameliyatta kullanılacak radyoloji ünitelerine kadar tüm malzemeler çok iyi. O nedenle pekçok ortopediste de hizmet verebilecek, alt yapısı çok güçlü bir ameliyathane” dedi.

Mikro cerrahi eğitimine sahip olma şansı ile ortopedideki çözümsüz birçok olaya mikro cerrahinin katkılarıyla farklı bir açıdan yaklaştıklarını belirten Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, bu sayede güncel ve etkili tedavileri yapma imkanlarının bulunduğunu kaydetti.

Mikro cerrahi teknikleri çözüm sunuyorGenel ortopedi teknikleriyle çözümü zor olan vakalarında bazı mikro cerrahi tekniklerinin çok işe yaradığını belirten Prof. Dr. Ahmet Fatih Parmaksızoğlu, “Çözümsüz olguya karşı artı bir imkan ve silah gibi düşünün. Onu devreye soktuğunuz zaman nasıl çözeceğinizi düşündüğünüz ortopedik kompleke bir sorunu kolaylıkla çözebilecek bir hale geliyorsunuz” dedi. Ameliyathanede havalandırma sisteminin sterilazasyon açısından önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Parmaksızoğlu, donanımlı ekibin de önemli olduğunun altını çizdi.


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:13 Mart 2019Yayınlanma Tarihi:12 Mart 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.