Prof. Dr. Nevzat Tarhan 28 Şubat’ı Değerlendirdi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan İş Adamlarına 28 Şubat’ı Değerlendirdi.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği 28 Şubat Post modern Darbesi’nin analizi programına konuşmacı olarak katıldı. Tarhan 28 Şubat sürecinin, soğuk savaşın bitmesinin ardından 1993 yılında Belçika'da toplanan NATO'nun almış olduğu kararlar sonrasında başladığını belirtti.

Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÖNSİAD) Kanaat Söyleşileri Programları kapsamında 28 Şubat Post modern Darbesi'ni analiz etti.

ÖNSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Konuşmacı olarak Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan katıldı.

İş Adamlarının yoğun ilgi gösterdiği programda Tarhan o günleri anlattı.

Tarhan, 28 Şubat sürecinin, soğuk savaşın bitmesinin ardından 1993 yılında Belçika'da toplanan NATO'nun almış olduğu kararlar sonrasında başladığını belirtti.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:01 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.