Prof. Dr. Konuk bir kez daha seçildi

Prof. Dr. Konuk bir kez daha Swansea Üniversitesi Mütevelli Heyetine seçildi.

İngiltere’nin önemli Üniversitelerinden Swansea Üniversitesi, Mütevelli Heyetine yeniden Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’u seçti. Doktorasını o üniversitede yapan, bu dönemde önemli başarılar gösteren Konuk, mütevelli heyetine bir kez daha seçilmenin Üsküdar Üniversitesi ve Türkiye gurur verici olduğunu söyledi.

Türkiye’de yaşadığı halde bir Türk ikinci kez yabancı bir üniversitenin mütevelli heyetine seçildi.
Dünyanın önemli üniversitelerinden İngiltere’de eğitim-öğretimini sürdüren Sweansea Üniversitesi, mütevelli heyetine Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk bir kez daha seçildi.  

Konuk, 1990-1994 yılları arasında doktorasını yaptığı üniversitede önemli başarılara imza attı. Üniversitenin, mütevelli heyetine okullarında başarı gösteren akademisyenleri de dahil ettiğini vurgulayan Konuk, bu görevin Üsküdar Üniversitesi ve Türkiye adına kendisine gurur verdiğini sözlerine ekledi.

İngiltere’de mütevelli heyetinin senato ve konseyin de üzerinde olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Muhsin Konuk, bir kez daha verilen görevin hem üniversite hem de Türkiye açısından birlikte bilimsel çalışmalar yapma imkânından ötürü sevindirici olduğunu da kaydetti.

Bu görevi 3 yıl daha sürdüreceğini vurgulayan Konuk, Swansea Üniversitesi ile öğrenci ve hoca değişimi çalışmaları planladıklarını da söyledi.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:20 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.