Prof. Dr. Hasan Bacanlı, Üsküdar Üniversitesi'nde

Prof. Dr. Hasan Bacanlı, Üsküdar Üniversitesi kadrosuna katıldı.

Psikolojik danışmanlık, gelişim ve öğrenme alanındaki akademik çalışmalarıyla tanınan Prof.Dr. Hasan Bacanlı, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı oldu.

Prof.Dr. Hasan Bacanlı, davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye’nin ilk tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi’nin akademik kadrosuna katıldı. Psikolojik danışmanlık, gelişim ve öğrenme alanındaki çalışmalarıyla tanınan Prof.Dr. Hasan Bacanlı, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı oldu.

Prof.Dr. Bacanlı kimdir?

1961 yılında doğan Prof.Dr. Hasan Bacanlı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler Bölümü´nden 1982 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans ve doktora eğitimimi aynı fakültede yapan Prof.Dr. Bacanlı, 1992’da yardımcı doçent, 1996 doçent ve 2002’de profesörlük ünvanı aldı.

1994’te Ohio Eyalet Üniversitesi´nde misafir öğretim üyesi olarak bulunan Prof.Dr. Hasan Bacanlı, 2003-2004 yılları arasında Talim Terbiye Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2014’ten bu yana Yeşilay Bilim Kurulu Başkanı olan Prof.Dr. Bacanlı, halen UNESCO Türkiye Milli Komitesi üyesi olarak görev yapıyor.

Yayınlanmış kitaplarının yanı sıra ulusal ve uluslar arası dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunuyor.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:05 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.