Prof. Dr. Atasoy’a ödül

Prof. Dr. Sevil Atasoy’a Meslekte Üstün Başarı Ödülü...

Rotary Türkiye’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel düzenlediği törende Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, meslekte üstün başarı ödülüne layık görüldü.

Rotary Türkiye’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği 15. Dünya Kadınlar Günü meslek ödül törenlerinde Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, meslekte üstün başarı ödülüne layık görüldü.

Atasoy’un ödülünde “Meslek yaşamınızda yapmış olduğunuz değerli hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder, mesleki erdem ve ahlaki değerleri benimsediğiniz için şükranlarımızı sunarız.” Yazısı yer aldı.

Rotary Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hafta boyunca İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde konferanslar, şiir ve müzik dinletileri ve tiyatro gösterileri ile kutladı.
15. Dünya Kadınlar Günü meslek ödül törenlerinde 2015’in en iyi çıkış yapan modacısı Süleyman Tezcan’ın Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı “masumiyet temalı defile şovunu sergiledi.

Etkinlik ve defileden elde edilen gelir çocuk gelinlere hayır diyen Hala Çocuk Projesi’ne ve hapse düşen anneleriyle birlikte mahkum olan 0-6 yaş arası çocuklara kreş ve bakım hizmeti sunan İçerde Çocuk Var Projesi’ne aktarıldı.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:10 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.