Oyuncak bebekleri için servet harcıyor

Birkaç yıl önce 12 haftalık bebeğini düşüren 33 yaşındaki Kerrie Williams, ona benzediğini düşündüğü oyuncak bebekler satın almaya başladı. Sonrasında ise kendini durduramadı.

Birkaç yıl önce 12 haftalık bebeğini düşüren 33 yaşındaki Kerrie Williams, ona benzediğini düşündüğü oyuncak bebekler satın almaya başladı. Sonrasında ise kendini durduramadı. Kerrie Williams (33) adındaki İngiliz kadın, oyuncak bebeklerine senede 20 bin sterlin (yaklaşık 73 bin TL) harcıyor. Kerrie bu bebeği Facebook'ta görmüş ve kaybettiği bebeği yerine koymuş.

TAKINTILARINIZ MI VAR

2012 yılında 12 haftalık bebeğini düşüren kadının oyuncak bebek tutkusu bundan sonra başlamış. Kaybettiği çocuğuna benzeyen bebekler yaptıran genç kadın, onların hepsine de farklı isimler veriyor.

oyuncakbebek BEBEKLERİNİ GEZDİRİYOR

Onları markete götüren ve sokaklarda gezdiren Kerrie, 'insanlar onları gerçek bebek sanıyor' diyor.

İKİ KIZINA YETERİNCE İLGİ GÖSTERMİYOR

Kerrie’nin  gerçekte Karina (13) ve Jade (12) adında iki kız çocuğu bulunuyor. İki kızına da benzeyen oyuncaklar alan genç kadın, sanki kızlarının bebekliklerini yanı başından ayırmak istemiyor. 'Onların bana verdiği duyguyu başka kimse vermiyor' diyor.oyuncakbebek1 Kerrie’nin eski kocası Paul (35) ise oyuncak tutkusu yüzünden eşinden boşanmış. Kerrie’nin iki kızı da annelerinin oyuncak bebeklere bu kadar para harcamasından şikayetçi. Ayrıca Kerrie, kendi kızlarına cimri davrandığını kabul etse de, bu tutkusundan vazgeçmiyor. Kızlar ise annelerinin oyuncak bebeklere bu kadar çok harcamasından şikayetçi.

BEBEKLER BANA MUHTAÇ

Kerrie “Kızlarımı çok seviyorum, fakat bebekler tamamen annelerine muhtaç, tek istediğim kucağımda tutabileceğim başka bir tane. Kızlarım benden onlara elbise almamı istiyor fakat ileride büyüyecekleri için onlara bunun müsriflik olduğunu söylüyorum. Benim ilgim yerine kendi arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı tercih ediyorlar” diyor.

SONSUZA KADAR BENİMLELER

Ancak oyuncak bebekleri için özel tasarımcılarla çalışıyor, Ralph Lauren'den Converse'e kadar onları tepeden tırnağa iyi giydiriyor. 'Kızım benden bir çift Vans istemişti, ona alamayacağımı söyledim. Ancak oyuncak bebeğin ayağında bir çift Vans görünce deliye döndü. Bebeklerime alabilirim çünkü onlar bu ayakkabıları sonsuza kadar giyebilecekler' diyor. BBC TÜRKÇE

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:27 Eylül 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.