ÖMRÜNÜZÜ UZATMAK MÜMKÜN!

Habertürk

Bilimin gelişmesiyle sağlıklı ve mutlu hayatın bir çok yolu bulundu.  Yaşam aralığı iyileştirmeler sayesinde uzuyor.

 


Tıbbı gelişmeler hastalıkların tedavi edilmesini sağlıyor. Ayrıca tıptaki bilimsel gelişmeler ile normal yaşam aralığı iyileştirmeler sayesinde uzatılabiliyor.

Diyet ve egzersizin dışında doğal anti-aging ürünleri de yaşlanmak istemeyenlere büyük kolaylık sağlar. Bu anti-aging takviyeleri bilim adamları tarafından incelenen besinlerin yaşlanma karşıtı özelliklerinin ortaya çıkarılması sayesinde geliştirilmiştir.

Anti-aging takviyeleri içerisinde bulunan vitaminler ve mineraller hücrelerin yaşlanmasını ve vücudun yaşlanma sürecisini yavaşlatmaktadır. Bu sayede hücre ölümü daha yavaş olmakta ve yaşlanma belirtileri daha geç ortaya çıkmaktadır.

Kişi yaşlandıkça hastalığa yakalanma riski de artar. Bu riskin nedeni hücrelerin yaşlanması ve ölümüdür. Diyabet, Alzheimer ve arterit hücrelerin yaşlanması nedeniyle ortaya çıkan hastalıklardan bazılarıdır. Anti-aging takviyeler sayesinde bu yaşlanma yavaşlatılabilir ve hastalıklara yakalanma riski azaltılabilir.

Ani ölüm ihtimali de anti-aging ürünler sayesinde sınırlandırılabilmektedir. Çünkü bu ürünler sayesinde yavaşlayan hücre ölümü ve yaşlanması hastalıklara olan eğilimi azaltmaktadır. Kalp krizi ve kalp rahatsızlıkları büyük oranda engellenebilmektedir.

Anti-aging ürünler kullanmak ise doktora başvurulmadan alınmaması gereken bir karardır.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:04 Aralık 2010

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.