Öldürüp cesediyle selfie çekti

ABD'de liseli öğrenci, sınıf arkadaşını öldürüp cesediyle selfie çekti.

ABD'de liseli öğrenci, sınıf arkadaşını öldürüp cesediyle selfie çekti.

ABD'de 16 yaşındaki lise öğrencisi Maxwell Norton, Ryan Mangan adlı sınıf arkadaşını öldürüp cesediyle selfie çekti. Fotoğrafı ortak arkadaşlarına gönderince de yakayı ele verdi. ABD’nin Pennsylvania eyaletinde sınıf arkadaşını öldürdükten sonra cesediyle selfie çekip bir arkadaşına gönderen 16 yaşındaki lise öğrencisi Maxwell Morton, birinci dereceden cinayet suçlaması ile tutuklandı. selfioldurduJeannette Lisesi’nde okuyan Ryan Mangan isimli 16 yaşındaki çocuğun, 9mm’lik bir silahla yüzünden vurularak öldürüldüğünü belirten polis yetkilileri, cinayette kullanılan tabancanın Morton’ın evinde bulunduğunu açıkladı.

ORTAK ARKADAŞLARININ ANNESİ İHBAR ETTİ

Polis yetkililerinin açıklamasına göre; cesedin bulunmasından bir gün sonra Mangan ve Morton’la aynı okuyan bir öğrencinin annesi, ihbarda bulunup cinayet günü Morton tarafından oğlunun telefonuna Mangan’ın cesedinin fotoğrafının gönderildiğini söyledi. İsmi açıklanmayan çocuğun, Snapchat adlı uygulamayla yollanan ceset fotoğrafını telefonuna kaydedip ailesine gösterdiği bildirildi. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:10 Şubat 2015Yayınlanma Tarihi:21 Şubat 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.