Öğretmenler de dikkat eksikliği yaşayabilir

Uzm. Psk. Çağla Kınalı öğretmenlere Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteyi anlattı.

Uzm. Psk. Çağla Kınalı öğretmenlere Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteyi anlattı.

Akademik çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken NPİSTANBUL Hastanesi, eğitim seminerlerine ara vermiyor. NPİSTANBUL Hastanesi uzmanları hemen her gün farklı bir yerde eğitici seminerler düzenliyor. Son olarak Uzm. Psk. Çağla Kınalı öğretmenlere Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteyi anlattı.

DİKKAT EKSİKLİĞİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN…

Toplumun ruh sağlığı seviyesini yükseltmeyi hedefleyen NPİSTANBUL Hastanesi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Düzenlediği birbirinden farklı sosyal sorumluluk projeleriyle, her kesimden kişiyi nöroloji, psikoloji ve psikiyatri konularında bilgilendiriyor. Ruh sağlığı alanında farkındalığı artırmayı hedefleyen NPİSTANBUL Hastanesi okullara yönelik eğitimlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda Uzm. Psk. Çağla Kınalı Şehit Öğretmen Nevzat Akdemir İlköğretim Okulu öğretmenlerine “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite” anlattı. Hastalığı tanımlayarak konuşmasına başlayan Kınalı öğretmenlere özellikleri, belirtileri ve tedavisine ilişkin önemli bilgiler verdi. Kınalı böyle çocuklara öğretmenleri nasıl davranması gerektiğini de anlattı. Haber: Şaban Özdemir Fotoğraf: Canan Ekmekçioğlu (NPGRUP)

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:11 Nisan 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.