Öğrencilerden Yalova’da 2 bin kitaplık kütüphane

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri Yalova’da 2 bin kitaplık kütüphane kurdu.

Üsküdar Üniversitesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri Yalova Kurtköy Köyündeki ilkokula kütüphane kurdu.

50

“Kitaplar öğrencilerle buluşturuldu”

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü öncülüğünde birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Üsküdar Üniversitesi öğrencileri bu kez de Yalova Kurtköy Köyündeki ilkokula destek oldu. “Bir Umut, Bir Güneş” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Üsküdar Üniversitesi öğrencileri tarafından toplanan 2 bin adet kitap ilkokul öğrencileri ile buluşturuldu.

 “Öğrencilere huzurlu bir ortam sunuldu”

Üsküdar Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri tarafından kurulan kütüphanede ilkokul öğrencilerine kitap okuyup, kaliteli zaman geçirmeleri için huzurlu bir ortam sunuldu.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:02 Mart 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.